Over het vaatcentrum

Het vaatcentrum in Edegem

Gelegen aan de Mechelse steenweg 248 te Edegem, bevindt zich het vaatcentrum. Bij het vaatcentrum komt u in een stijlvolle, toegankelijke en rustgevende omgeving terecht.

Dokter Ben Rosseel studeerde aan het RUCA en UIA. Hij studeerde af in Belgie in 1981. In 1982 behaalde hij zijn medical degree (national boardsI,II,III) van de Verenigde Staten van Amerika. Hij ronde zijn vorming tot vaatspecialist af in 1987 na opleiding te Brussel AZ VUB en Amsterdam AMC).  Hij werkt in het AZ Heilige Familie te Reet en richtte het vaatcentrum op te Boom. Hij bouwde als diensthoofd in de loop der jaren een performante dienst vaatheelkunde op.

Sinds 1/9/2021 bundelt hij zijn aktiviteiten en verhuist het Vaatcentrum van Boom naar een nieuw,goed bereikbaar Vaatcentrum in Edegem. Gratis parking wordt voorzien op de locatie.

Mevrouw Julie Rosseel is sinds meer dan drie jaar actief werkzaam.

Mevrouw De Clercq Karin werkt eveneens samen met Dokter Ben Rosseel en heeft een grote deskundigheid opgebouwd als gegradueerd A1 verpleegkundige.

Het vaatcentrum in Edegem (Mechelse Steenweg 248 ) is een toegankelijke raadpleging voor iedereen die op zoek is naar de beste behandeling voor spataders en vaatziekten.

Al meer dan 33 jaar lang heeft Dokter Rosseel een uitgebreide expertise opgebouwd in de nieuwste behandelingen van spataderziekten. De allernieuwste en “best in class” technieken (volgens internationaal geldende richtlijnen) worden steeds toegepast door Dokter Rosseel.

De tijd van ziekenhuisopnames,narcose,stripping en/of operatief verwijderen van aderspatknobbels ligt achter ons. Nieuwe,door de richtlijnen van WHO (wereld gezondheids organisatie) en het NICE (national institute of clinical excellence) aanbevolen behandelingen zoals lasertherapie,lijm (venaseal) of oordeelkundig gebruik van foaming (easyfoam) worden in ons vaatcentrum routinegewijs toegepast.

Wij streven naar een optimale aanpak op maat van elke patient waarbij het resultaat en comfort van de patient centraal staat. Zo zal u steeds mobiel blijven en uw normale activiteiten en werkzaamheden kunnen verder zetten.

Volgende behandelingen van spataderziekten  worden ter plaatse verricht:

Behandelingen zijn enkel op afspraak.